Mobiel rijden
On maart 7, 2017

Deelauto huren bij Witkar (Stijn)

Waarom een deelauto huren bij Witkar?

Bij het huren van een deelauto ben je bij Witkar aan het juiste adres. Witkar biedt deelauto’s aan in geheel Nederland en is het eerste deelautobedrijf met een free-floatingmodel.  Dit houdt in dat u binnen de zogenaamde Witkar-zones auto’s kunt betreden, rijden, gratis parkeren en achterlaten 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Witkar is hierbij de goedkoopste deelauto voor zowel korte als lange afstanden. Met onze handige Witkar-app op uw smartphone kunt u gemakkelijk auto’s reserveren

 

KAV autoverhuur beschikt over diverse soorten bestelwagens van verschillende afmetingen, gewicht en laadruimtes. De meeste bestelwagens zijn geschikt voor een B rijbewijs. Wij bieden ook voertuigen aan waarvoor u over een rijbewijs B+E en/of C moet beschikken. Met KAV kunt u dus echt alles vervoeren.

KAV autoverhuur biedt tegenwoordig ook de mogelijkheid aan om 24 uur per dag en 7 dagen in de week, geheel zelfstandig een bestelwagen te reserveren en huren via onze app op uw smartphone. U huurt dan op uurbasis en betaalt alleen de tijd die u gebruikt. Gemak dient de mens! U kunt zich eenvoudig registreren via de website en/of de app en vervolgens binnen 10 minuten rijden. Uiteraard bent u ook van harte welkom op een van onze vestigingen. Voor meer informatie bekijk onze website www.kav4go.nl. Wij helpen u graag op weg.

Alle voertuigen van KAV autoverhuur worden goed onderhouden door onze professionele monteurs en verkeren hierdoor in perfecte conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze medewerkers helpen u dan graag  zo spoedig mogelijk weer op weg. Bekijk onze Contact pagina voor de adresgegevens van al onze vestigingen.

  • By Stijn Spijker  0 Comments 

    0 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *