Mobiel rijden

Online klant worden

Online klant worden

Gebruik het registratieformulier op het klantenportaal, of onze app op je smartphone om je online aan te melden bij Witkar. Na controle van je gegevens door onze afdeling acceptatie wordt je aanvraag verwerkt. Het is mogelijk dat wij per huur een vooruitbetaling vragen. Je kan vervolgens bij ieder Witkar punt een auto gebruiken. Om lid te worden betaal je eenmalig 25 euro inclusief btw. Voor dit bedrag ontvangt je een betaalverzoek per email. Dit kan je voldoen met iDeal of via de bunq app. Wanneer je jouw gegevens ontvangen hebt, kan je de auto’s gaan gebruiken. Je gaat naar de auto en opent de deuren met behulp van onze app op je smartphone.

Onze auto’s hebben binnen de Witkar-zones waar je huurt een parkeervergunning. Op straat parkeren binnen de Witkar-zones is kosteloos. Parkeren is uiteraard NIET toegestaan op niet openbare parkeerplaatsen waar een restrictie of verbod van toepassing is zoals “laden/lossen”, invalide parkeerplaats, parkeergarages, etc etc. Naast de Witkar-zones hebben wij nog extra Witkar locaties. Deze locaties zijn bijvoorbeeld bij KAV Autoverhuur vestigingen (waar je ook gratis kan parkeren) maar ook bij diverse vestigingen van IKEA. Bekijk onze locaties pagina voor een geheel overzicht van de Witkar-zones. Je haalt de auto op in een van de Witkar-zones en laat hem achter in een van de Witkar-zones. Witkar is daarbij de goedkoopste huurauto voor zowel korte als lange afstanden.

Witkar is het eerste deelautobedrijf met een “free-floatingmodel” tussen diverse steden in Nederland. Met onze Witkar-zones verbinden steden met elkaar en daar profiteer je van. Zonder extra kosten kan je de auto in een zone van een Witkar-stad of -locatie achterlaten. Voorbeeld: je huurt een auto in Rotterdam, rijdt 90 kilometer binnen een uur en je laat deze achter bij de Amsterdam Witkar locatie. Je betaald dan slechts €28,-