Een auto huren met alleen je telefoon!

auto huren

Vanaf vandaag kan je voor het eerst in Nederland een auto huren en afrekenen met je telefoon. Een samenwerking tussen Witkar en mobile only bank bunq maakt dit mogelijk. Met de Witkar app huur je een auto, rijd je naar de bestemming en rekent direct af.

De app is al beschikbaar voor android telefoons. Voor de iPhone volgt de app de komende dagen. Hemmie Kerklingh, algemeen directeur van Witkar: “We constateerden bij onze klanten een sterke behoefte aan een ‘pay as you go’-model. Als gevolg hiervan heeft de samenwerking met bunq het mogelijk gemaakt om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen”.

Android App-download / Apple App-download

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *