Autodelen Groningen per 6 april mogelijk met Witkar

Witkar autodelen Groningen

Autodelen Groningen fluitje van een cent met Witkar

Vanaf 6 april kan men in Groningen autodelen met Witkar. De Witkar deelauto’s staan verspreid door geheel Groningen en zijn te huur vanaf je mobiel. Download eenvoudig de Witkar app en registreer jezelf. Eenmaal geregistreerd, kan je de Witkar deelauto’s huren 24 uur per dag en 7 dagen in de week. 

Na afloop van de huur kan je de auto weer achter laten binnen de zogenaamde Witkar-zone van Groningen zonder enige parkeerkosten. Je hoeft de auto ook niet terug te brengen naar hetzelfde uitgiftepunt (het zogenaamde “Free-floating” model). Het is met Witkar zelfs mogelijk om de auto’s achter te laten in een andere Witkar-zone als waar u bent ingestapt. Zo kunt u bijvoorbeeld een auto huren in Groningen en deze achter laten in de Witkar-zone van Rotterdam. Witkar is hierbij de enige aanbieder die het free-floating huren van deelauto’s tussen meerdere steden/locaties aanbiedt. Er wordt momenteel hard gewerkt om overal in Nederland Witkar-zones te openen om zo het Witkar netwerk verder uit te breiden.    

Daarnaast werkt Witkar samen met IKEA Nederland. Zo beschikken vele vestigingen van IKEA ook over een Witkar-zone. Op deze manier zijn de vestigingen van IKEA makkelijker te bereiken voor klanten en kunnen zij hun gekochte (kleine) producten eenvoudig naar huis vervoeren.

Binnen 15 minuten kan je lid worden (€25,-) zonder verdere abonnementskosten en ontvang je tijdelijk €25,- rijtegoed. Maak zelf kennis met het gemak en eenvoud van Witkar deelauto’s in Groningen.

Voor meer informatie over Wikar autodelen Groningen, klik hier Hoe werkt Witkar autodelen? 

Lees ook: Witkar onderweg naar Groningen

Klant worden bij Witkar autodelen Groningen?

Klik op onderstaande button

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.