Witkar onderweg naar Groningen

Witkar-onderweg-naar-Groningen

De stad Groningen omarmt zeer binnenkort de komst van Witkar “ freefloating autodelen”.

Witkar is de moderne manier van autodelen. Goedkoop en eenvoudig. Eenvoudig omdat je Witkar daar vindt waar je het nodig hebt en goedkoop omdat je alleen voor Witkar betaalt als je er gebruik van maakt en dat op de cent nauwkeurig. Geen vaste kosten en geen abonnementen.

Hoe werkt het?

Witkar is heel eenvoudig: met je mobiel in de app de auto aanklikken, deur openen, instappen, rijden en parkeren. Er staat altijd een Witkar in de buurt. Je rijdt naar je bestemming, parkeert en dat was het. Het is gemakkelijk, voordelig én je helpt het milieu!.

Voordelen in én buiten de stad

De auto’s hebben in Groningen een stads brede parkeervergunning. Uiteraard mag je de Witkar ook buiten de stad ( zelfs buiten Nederland) gebruiken.

Naast de gunstige tarieven heeft Witkar nog meer belangrijke voordelen. Om te beginnen is op straat parkeren met een Witkar in heel Groningen gratis. Een ander belangrijk voordeel is de grote reikwijdte. Witkar biedt u het nieuwe model van de smart forfour. Deze beschikt over een zeer zuinige benzinemotor die voor een grote actieradius zorgt. Daarmee is een Witkar ook geschikt voor langere ritten. De enige voorwaarde is dat de auto na afloop van de huurperiode weer binnen het gebruiksgebied van Groningen of andere Witkar steden c.q. locaties wordt teruggeplaatst.

Lees de uitgebreide informatie over hoe Witkar werkt.

Bezoek onze website www.witkar.nl of bel 088 – 0884567 (voor algemene informatie 7 dagen per week bereikbaar van 08:00- 24:00)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.