Mobiel rijden
On mei 5, 2015

test

De officiële opening was op woensdag 13 juni, bij hotel Spaander in Volendam, en is gedaan door de oprichter van KAV Autoverhuur, Hemmie Kerklingh en de wethouders Hans Schütt en Wim Runderkanp van de gemeente.

Edam-Volendam. De feestelijke opening wordt ondersteund en gepresenteerd door Klaas Wilting, oud politie-woordvoerder van Amsterdam. Bekende Volendammers zoals Arnold Mühren, Henk Kras en Yvonne van Gennip reden een aantal auto’s de diverse wijken in Edam-Volendam.

Als ‘welkomstcadeau’ kunnen nieuwe klanten in juni zich gratis registreren voor het gebruik van Witkar. Dit geldt ook voor thuisaanmeldingen, direct via de app of online.

De Witkar is een deelauto voor dag en nacht, 7 dagen in de week en kan gebruikt worden na éénmalige inschrijving. In de slimme Witkar-app kan men zien welke Witkar auto’s in de buurt staan. De gereden kilometers worden door de in de auto aanwezige software bijgehouden. Er is een tankpas in de auto’s aanwezig waarmee op kosten van Witkar getankt kan worden.Ook alle IKEA-vestigingen en diverse andere plaatsen zijn Witkar zones, zie hiervoor locaties of de app.woensdag 13-06-2018

  • By Admin  0 Comments 

    0 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *