AUTODELEN OP DE MODERNE MANIER

ALLES WAT U WILT WETEN OVER WITKAR

WAT IS WITKAR?

Witkar is de moderne manier van autodelen. Goedkoop en eenvoudig. Eenvoudig omdat u Witkar daar vindt waar u het nodig heeft en geniaal omdat u alleen voor Witkar betaalt als u er gebruik van maakt en dat op de seconde nauwkeurig.

HOE WERKT HET?

Witkar is heel eenvoudig: met uw mobiel in de app de auto aanklikken, deur openen, instappen, rijden en parkeren. Er staat altijd een Witkar in de buurt. Bij de auto opent u de deuren met uw mobiel uiteraard nadat u ingeschreven bent via de app, de website of bij een aanmeldzuil. U rijdt naar uw bestemming, parkeert en dat was het. Het is gemakkelijk, voordelig en u helpt het milieu.

HOE GEBRUIKT U WITKAR?

Waar u ook bent, Witkar is er al. Als u een Witkar ziet staan, kunt u hem spontaan huren. Vastleggen kan ook als u nog niet bij de auto staat: online of via de App. Zo hoeft u niet te wachten en bent u sneller op de plaats van bestemming. Eenmaal aangekomen op uw bestemming beëindigt u de huur of maakt u een stopover zodat u even later weer in dezelfde Witkar weg kunt rijden. Ooit zo flexibel onderweg geweest?

Instructievideo Witkar autodelen