Mobiel rijden

Nieuws

Opening Witkar Edam-Volendam


De officiële opening was op woensdag 13 juni, bij hotel Spaander in Volendam, en is gedaan door de oprichter van KAV Autoverhuur, Hemmie Kerklingh en de wethouders Hans Schütt en Wim Runderkamp van de gemeente

Edam-Volendam. De feestelijke opening wordt ondersteund en gepresenteerd door Klaas Wilting, oud politie-woordvoerder van Amsterdam. Bekende Volendammers zoals Arnold Mühren, Henk Kras en Yvonne van Gennip reden een aantal auto’s de diverse wijken in van Edam – Volendam

Als ‘welkomstcadeau’ kunnen nieuwe klanten in juni zich gratis registreren voor het gebruik van Witkar. Dit geldt ook voor thuisaanmeldingen, direct via de app of online.

De Witkar is een deelauto voor dag en nacht, 7 dagen in de week en kan gebruikt worden na éénmalige inschrijving. In de slimme Witkar-app kan men zien welke Witkar auto’s in de buurt staan. De gereden kilometers worden door de in de auto aanwezige software bijgehouden. Er is een tankpas in de auto’s aanwezig waarmee op kosten van Witkar getankt kan worden.

Bijna alle vestigingen van IKEA en diverse andere plaatsen behoren ook tot de Witkar zones. Voor een geheel overzicht van de Witkar zones kunt u kijken op de locaties pagina of de in de Witkar app op uw mobiel.

woensdag 13-06-2018

Opening Witkar Edam-Volendam

Een auto huren met alleen je telefoon!


Vanaf vandaag kan je voor het eerst in Nederland een auto huren en afrekenen met je telefoon. Een samenwerking tussen Witkar en mobile only bank bunq maakt dit mogelijk. Met de Witkar app reserveer je een auto, rijd je naar de bestemming en rekent direct af.

Bunq’s wereldwijd unieke realtime betaalplatform maakt direct afrekenen mogelijk. Ali Niknam, CEO en Founder van bunq: “Het is buitengewoon bevredigend om te zien wat twee innovatieve bedrijven gezamenlijk voor elkaar kunnen krijgen. Witkar maakt handig gebruik van bunq’s unieke realtime betaalmogelijkheden”. De bank wil het systeem in de toekomst ook beschikbaar maken voor andere bedrijven.

De pilot wordt landelijk uitgerold door Witkar. Vanaf vandaag is de Witkar app beschikbaar voor android telefoons. Voor de iPhone volgt de app de komende dagen. Hemmie Kerklingh, algemeen directeur van Witkar: “We constateerden bij onze klanten een sterke behoefte aan een ‘pay as you go’-model. De samenwerking met bunq maakt het mogelijk om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen”.

Anroid App-download / Apple App-download

Een auto huren met alleen je telefoon!

Per 6 april WITKAR in Groningen te huur


Download eenvoudig onze app en registreer jezelf. Eenmaal geregistreerd, kan je gebruik maken van onze auto’s die door geheel Groningen geparkeerd staan. Na afloop kan je de auto weer achter laten binnen de zogenaamde WITKAR-zone van Groningen zonder enige parkeerkosten. Je hoeft de auto ook niet terug te brengen naar hetzelfde uitgiftepunt (het zogenaamde “Freefloating” model). Binnen 15 minuten kan je lid worden (€25,-) zonder verdere abonnementskosten en ontvang tijdelijk €25,- rijtegoed. Maak kennis met het gemak en eenvoud van WITKAR deelauto’s in Groningen. Verdere informatie op: www.witkar.nl

Vrijdag 24-03-2017

Per 6 april Witkar in Groningen te huur

Trends in Autoleasing – Flexibele mobiliteit geeft “Vernieuwd” KAV vleugels

Witkar onderweg naar Groningen


De stad Groningen omarmt zeer binnenkort de komst van Witkar “ freefloating autodelen”.

Witkar is de moderne manier van autodelen. Goedkoop en eenvoudig. Eenvoudig omdat je Witkar daar vindt waar je het nodig hebt.En goedkoop omdat je alleen voor Witkar betaalt als je er gebruik van maakt en dat op de cent nauwkeurig. Geen vaste kosten en geen abonnementen.

Hoe werkt het?

Witkar is heel eenvoudig: met je mobiel in de app de auto aanklikken, deur openen, instappen, rijden en parkeren. Er staat altijd een Witkar in de buurt. Je rijdt naar je bestemming, parkeert en dat was het. Het is gemakkelijk, voordelig én je helpt het milieu!.

Voordelen in én buiten de stad

De auto’s hebben in Groningen een stads brede parkeervergunning. Uiteraard mag je de Witkar ook buiten de stad ( zelfs buiten Nederland) gebruiken.

Naast de gunstige tarieven heeft Witkar nog meer belangrijke voordelen. Om te beginnen is op straat parkeren met een Witkar in heel Groningen gratis. Een ander belangrijk voordeel is de grote reikwijdte. Witkar biedt u het nieuwe model van de smart forfour. Deze beschikt over een zeer zuinige benzinemotor die voor een grote actieradius zorgt. Daarmee is een Witkar ook geschikt voor langere ritten. De enige voorwaarde is dat de auto na afloop van de huurperiode weer binnen het gebruiksgebied van Groningen of andere Witkar steden c.q. locaties wordt teruggeplaatst.

Lees de uitgebreide informatie over hoe Witkar werkt.

Bezoek onze website www.witkar.nl of bel 088 – 0884567 (voor algemene informatie 7 dagen per week bereikbaar van 08:00- 24:00)

Woensdag 01-03-2017

Witkar onderweg naar Groningen

Witkar nu met het autodeel concept "freefloating" in Rotterdam

De Witkar komt terug