ONLINE KLANT WORDEN

Gebruik het registratieformulier in ons klantenportaal, of onze app op uw smartphone om u online te registreren bij Witkar. Na controle van uw gegevens door onze afdeling acceptatie wordt uw aanvraag verwerkt. U kunt vervolgens bij ieder Witkar punt een auto gebruiken. Om lid te worden betaalt u eenmalig €25,00 inclusief btw registratiekosten en een borg van minimaal €100,00. Voor deze bedragen ontvangt u een betaalverzoek per email. Deze kunt u voldoen met iDeal. Wanneer u uw gegevens ontvangen heeft, kunt u de auto’s gaan gebruiken. U gaat naar de auto en opent de deuren met behulp van onze app op uw smartphone.

Onze auto’s hebben binnen de Witkar-zones waar u huurt een parkeervergunning. Op straat parkeren binnen de Witkar-zones is kosteloos. Parkeren is uiteraard NIET toegestaan op niet openbare parkeerplaatsen waar een restrictie of verbod van toepassing is zoals “laden/lossen”, invalide parkeerplaats, parkeergarages, etc etc. Naast de Witkar-zones hebben wij nog extra Witkar locaties. Deze locaties zijn bijvoorbeeld bij alle vestigingen van KAV Autoverhuur (waar u ook gratis kunt parkeren) maar ook bij diverse vestigingen van IKEA. Bekijk onze locaties pagina voor een geheel overzicht van de Witkar-zones. U haalt de auto op in één van de Witkar-zones en laat hem achter in één van de Witkar-zones. Witkar is daarbij de goedkoopste huurauto voor zowel korte als lange afstanden.

Witkar is het eerste deelautobedrijf met een “free-floatingmodel” tussen diverse steden in Nederland. Met onze Witkar-zones verbinden wij steden met elkaar en daar profiteert u van. Zonder extra kosten kunt u de auto in een zone van een Witkar-stad of -locatie achterlaten. Voorbeeld: u huurt een auto in Rotterdam, rijdt 90 kilometer binnen een uur en u laat deze achter bij de Amsterdam Witkar locatie. u betaalt dan slechts €28,00.